Privacy

PERSONVERNSERKLÆRING


Denne personvernserklæringen handler om hvordan EASY Fodmap samler inn og behandler personopplysninger fra personer som besøker nettsiden vår www.easyfodmap.no.


EASY Fodmap behandler personopplysninger selv, og deler eller selger ikke opplysningene til andre utenforstående eller tredjeparter. Samarbeidspartnere som trenger tilgang til opplysningene for å utføre arbeid på vegne av EASY Fodmap og underleverandører som administrerer nettbutikken og/eller nettsiden kan ha tilgang til personopplysninger.


Alle personopplysninger som oppgis til EASY Fodmap skjer på frivillig basis. Vi samler ikke inn noen opplysninger uten at du har gitt ditt samtykke eller oppgitt informasjonen selv.


Ansvarlig for behandling av personlig informasjon: Ingvild Sundland (ingvild@easyfodmap.no).


EASY Fodmap behandler utelukkende personlige opplysninger til det formål å levere deg varer du har bestilt, sende deg e-poster og informasjon eller for å svare på henvendelser fra deg.


All personlig informasjon behandles i samsvar med personopplysningsloven.

INFORMASJONSKAPSLER


EASY Fodmap bruker en rekke informasjonskapsler. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at nettsiden og nettbutikken skal fungere som de skal. Du kan lese mer om informasjonskapslene vi bruker her Informasjonskapsler.

PERSONLIG INFORMASJON I BRUKERKONTOER


All informasjon som lagres av EASY Fodmap oppgir du selv. Du kan når som helst logge inn på profilen din og endre eller slette informasjonen som er lagret der. Ingen andre enn EASY Fodmaps ansatte og samarbeidspartnere kan se informasjonen du oppgir i profilen din.

NYHETSBREV


Hvis du ønsker å abonnere på nyhetsbrev fra EASY Fodmap du må registrere en e-postadresse. Det er valgfritt å oppgi navn. Du må selv bekrefte e-posten din (det sendes en bekreftelsese-post til e-postadressen du har registrert), før du blir en abonnent og e-postadressen din registreres. Vi deler ikke e-postadressen din med noen andre, og du kan når som helst velge å melde deg av nyhetsbrev ved å klikke på «avmeld deg her» nederst i en e-post du mottar. Nyhetsbrevene våre sendes fra og håndteres via Mailchimp, som er i samsvar med GDPR.

ANALYSEDATA


Bruk av nettsiden og nettbutikken samler i anonym analysedata der vi blant annet kan se hvilke sier som besøkes og hvor mange som besøker sidene våre.

BETALINGSOPPLYSNINGER HOS BAMBORA


Hvis du foretar et kjøp fra nettbutikken til EASY Fodmap lagres kortdetaljer og betalingsopplysninger du oppgir hos Bambora. Ingen i EASY Fodmap har ikke tilgang til kortdetaljene du oppgir, og informasjonen lagres i samsvar med retningslinjene til leverandøren av betalingstjenesten. Betalingstjenesten leveres av Bambora, som er i samsvar med GDRP.

SLETTING AV INFORMASJON


All informasjon vi har lagret om deg kan når som helst slettes. For å slette kontoen din, Trykk på Min konto, gå til Kontoinformasjon og trykk på Slett konto. Når du sletter kontoen din vil all informasjon om deg, samt tidligere bestillinger slettes. Det er ikke mulig å gjenopprette kontoer som er slettet.

RETTIGHETER


Når du har en brukerkonto hos EASY Fodmap har du rett til å kreve innsyn, sletting og/eller retting av personopplysninger som deg som er lagret hos oss.


Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykket du har gitt til oss for at vi skal kunne behandle personopplysninger om deg. Alle personopplysninger vi har om deg kan også til enhver tid slettes.

KLAGE


Hvis du mener at EASY Fodmap ikke behandler personopplysninger om deg i samsvar med personopplysningsloven kan du sende en klage til Datatilsynet – www.datatilsynet.no

KONTAKTINFORMASJON


FODMAP Skandinavia AS
Sandakerveien 138
0484 Oslo
E-post: kundeservice@easyfodmap.no
Telefon: 96019485