Sikker ehandel

Kryptering

Vi benytter oss av sikker og kryptert forbindelse til nettet. All informasjon som sendes fra oss krypteres før den sendes over internett med TLS 1.2 SHA256 128 bit krypteringsnøkler. Kryptering gjør det ekstremt vanskelig for ueutoriserte personer å få tilgang til informasjonen som overføres over nettet. 

Det betyr at informasjonen vi sender over nett konverteres til uforståelig sammensetning av tekst som fremfor å sende informasjonen i klartekst. Dette gjør at dersom noen skulle klare å tilgang til dataene, vil det være tilnærmet umulig for vedkommende å tyde informasjoen. Dette er et tiltak vi gjør for å sikre at dine persondata ikke kommer på avveie.

Du kan lese mer om TLS/HTTP ved å lese om transport layer security.

Lagring av betalingskort

Vi lagrer ingen av dine kortdata hos oss og vi har heller ikke tilgang til dine kortdata i klartekst. Vi benytter oss av Stripe som betalingsløsning som er sertifisert etter høyeste nivå etter PCI-standarden. PCI DDS sår for Payment Card Industry-Data Security Standard og er et sett med regler som legger føringer for hvordan en leverandør behandler og oppbevarer kortdata. 

Kravene sikrer bland annet at kortdata lagres på sikre nettverk, at kortdata er beskyttet, at rutiner for å håndtere sårbarheter med faste prosedyrer, sterk adgangskontroll, løpende overvåkning og testing av nettverk og at det opprettholdes en sterk sikkerhetspolitikk.

Når du velger å lagre dine kortdata på våre sider, lagrer vi kun en «nøkkel» hos oss som ikke kan benyttes for å identifisere noen av dine kortdata. Det er også kun denne nøkkelen vi sender kryptert til Stripe når du gjennomfører et kjøp med et lagret kort.

På den måten kan du være helt trygg på at dine kortdata er trygge og sikret etter de høyeste sikkerhetsstandardene.

Angrerett

Hos oss er du selvfølgelig omfattet av angreretten, men i stedet for den lovpålagte angreretten på 14 dager har vi utvidet denne til 20 dager. Det er viktig for oss at du blir fornøyd, uansett hva du velger.

Du trenger selvfølgelig ikke å gi oss noen grunn til hvorfor du evt. velger å benytte deg av angreretten, men vi setter utrolig pris på om du ønsker å fortelle oss det. Det gir oss muligheten til å forbedre oss slik at vi kan gjøre Easy FODMAP enda bedre i fremtiden.