Ta kontakt

Det er ingen ting som gleder oss mer enn å høre fra deg. Ingen spørsmål vil stå ubesvart og all feedback er velkommen.

Er det en ting er i verden som vi setter høyere enn noe annet, og det er kundene våre. Det er din hverdag vi jobber for å gjøre enklere og det dine utfordringer på en lav FODMAP diett som ligger til grunn for alt vi gjør. Det å besvare dine spørsmål og få vite hva vi kan gjøre for å bli enda bedre for deg, er noe av det vi setter høyest.

FODMAP Skandinavia AS

Hvordan kan vi forbedre oss?

Vi hører på deg og dine meninger. Den beste måten for oss å forbedre vårt tilbud på, er om du forteller oss hva du liker og hva du ikke liker. Vi kan bare handle på det vi vet. 🙂

Selv om vi bruker en del analyseverktøy på hjemmesidene våre for å kunne tyde disse og gi deg en bedre brukeropplevelse, er det ingen ting som slår konstruktive tilbakemeldinger fra deg som bruker siden.

Har noe på hjertet, blir vi utrolig glade for å høre på tilbakemeldingene dine. Vi håper derfor du ikke nøler med å ta kontakt for å fortelle akkurat det du tenker og føler, slik at vi kan gi deg et enda bedre tilbud.

Hvis du ikke ønsker å sende inn skjemaet ovenfor, kan du nå oss på flere måter. Du kan besøke oss, ringe oss, sende oss en epost eller du kan ta kontakt med oss igjennom de sosiale mediene vi er aktive i. Valget er ditt.

Hvis du ønker å vite mer om dataene vi samler inn til analyse på sidene våre, kan du lese mer om dette i vår personvernpolcy.

Besøk oss

Olaf Helsets vei 5
0694 Oslo

Ring oss

 +47 40 60 81 85
+47 91 52 93 53

Nyhetsbrevet vårt